Informative

Cum să ai un super Botez in anul 2021

Cum să ai un super Botez in anul 2019

Cum să ai un super Botez in anul 2021

Este evident că venirea pe lume a unui copil este, de departe, una dintre cele mai mari bucurii din viața unui cuplu. Zămislirea unei noi vieți este ca o încununare a sentimentelor și legămintelor dintre cei doi părinți. Tocmai de aceea, din perspectiva creștină, miracolul aducerii pe lume a unui nou suflet este tratat cu o maximă atenție.

Vezi toata oferta noastra pentru botez AICI

Creștinarea unui bebeluș reprezintă și în zilele noastre un moment esențial din viața acestuia și a familiei din care face parte. Întreg ceremonialul ecleziastic, cât și cel laic – ritualul religios al încreștinării și tradiționala petrecere de botez – au parte și astăzi de o importanță deosebită.

Pe cale de consecință, în zilele noastre s-a dezvoltat o întreagă industrie care se străduie să vină în întâmpinarea nevoilor și cerințelor clienților, ale căror pretenții sunt din ce în ce mai sofisticate.  Sunt magazine – precum ”BotezZ.ro”- care se străduie și reușesc să satisfacă  și cele mai exigente cereri ale clienților.

Dacă ar fi să ne oprim doar asupra celebrului  (și nelipsitului) trusou de botez, variantele pe care magazinul ”BotezZ.ro” le oferă sunt dintre cele mai felurite și, ceea ce este mai important, întreg pachetul poate fi personalizat în funcție de gusturile și pretențiile fiecăruia. Practic, pentru fiecare etapă a creștinării copilului, magazinul ”Botezz.ro” oferă o gamă variată de produse specifice botezului, astfel încât să poată satisface și cele mai exigente cerințe.

Pentru a avea un super Botez in anul 2021

 

  • lumânarea de botez,
  • mirul,
  • trusoul bebelușului,
  • hăinuțele noi pe care pruncul trebuie să le îmbrace imediat după creștinare,

Sunt cateva din elemente care nu trebuie să lipsească. Iar ”BotezZ.ro” este soluția cea mai indicată pentru a te asigura  că la botezul copilului tău nu îți va lipsi nimic, că tradiția va fi respectată pană la ultima cutumă, astfel încât petrecerea să fie una extrem de reușită, de care să-ți amintești cu plăcere peste ani.

Cel mai important, pentru super Botez in anul 2019, fără să ai bătăi de cap și fără să-ți faci griji că ai uitat ceva, întrucât profesioniștii de la ”BotezZ.ro” au grijă să nu le scape nici un amănunt. Împodobitul lumânării cu flori, alegerea unei fașe care să însoțească pânza de mir, precum și a recipientului special pentru mir, toate sunt doar o mică parte din amănuntele pe care profesioniștilor de la ”BotezZ.ro” nu le scapă din vedere.

În consecință, nu-ți rămâne decât să te bucuri de moment, să savurezi fiecare etapă a încreștinării bebelușului și să te distrezi la petrecerea de pomină ce urmează!

Related Posts

Lasă un răspuns