Se arată toate cele 14 rezultate

Inchide

Lumânare botez #phoenix1

139.00 lei
Dimensiune lumânare: 35 cm înălțime x 6 cm diametru.Termen de executie : 3-5 zile lucratoare
Inchide

Lumânare botez #phoenix3

139.00 lei
Dimensiune lumânare: 35 cm înălțime x 6 cm diametru.Termen de executie : 3-5 zile lucratoare
Inchide

Lumânare botez #phoenix4

139.00 lei
Dimensiune lumânare: 35 cm înălțime x 6 cm diametru.Termen de executie : 3-5 zile lucratoare
Inchide

Lumanare botez funda crem LB022

149.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru petrecerea de botez.Lumanare de botez imbracata in tul ivoire, accesorizata cu funde ivoire, snururi ivoire si maro, nasturei asortati si un  ursulet delicat ivoireDimensiuni: 85 cm inaltime☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare.
Inchide

Lumanare botez funda bleumarin LB021

149.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru ceremonia de botez.Lumanare este frumos decorata cu o funda de tafta bleumarine, un snur gros alb, o fundita din saten bleumarine, nasturei asortati si un ursulet simpatic.Dimensiunile: 85 cm inaltime   ☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare. 
Inchide

Lumanare botez cu funda rosie si buline albe LB100

149.00 lei

☆ DESCRIERE ☆

Lumanare botez special creata pentru ceremonia de botez.

Lumanare este frumos decorata cu in, ursuleti, fundite si dantela crem si rosie.

Dimensiunile: 35 cm inaltime  x 7 cm diametru

 ☆ TIMP DE REALIZARE ☆

Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.

Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare.

Inchide

Lumanare botez cu fundite si dantela bleu LB101

249.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru ceremonia de botez.Decorul acestei lumanari de botez este realizat din material in, fundite asortate, ciucurasi jucausi, dantela, floricele lucrate manual si un ursulet vesel asortat cu lumanarea.Dimensiunile: 65 cm inaltime   ☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilr este de 3 – 5 zile lucratoare. 
Inchide

Lumanare botez cu fundite si dantela bleumarin LB102

249.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru ceremonia de botez.Decorul acestei lumanari de botez este realizat din material in, fundite asortate, ciucurasi jucausi, dantela bleumarin, floricele lucrate manual si un ursulet vesel asortat cu lumanarea.Dimensiunile: 65 cm inaltime   ☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare. 
Inchide

Lumanare botez funda mov LB023

149.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru petrecerea de botez.Lumanare de botez imbracata in tul ivoire, accesorizata cu funde mov, snururi ivoire si mov, nasturei asortati si un ursulet delicat ivoireDimensiuni: 85 cm inaltime☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare.
Inchide

Lumanare botez funda rosie buline albe LB020

149.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru petrecerea de botez.Lumanare de botez imbracata in tul alb, accesorizata cu funde rosii, snururi ivoire si rosii, margelute delicate asortate si un fluturas delicat alb.Dimensiuni: 85 cm inaltime☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare.
Inchide

Lumanare botez funda rosie si buline albe LB100-2

249.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru ceremonia de botez.Decorul acestei lumanari de botez este realizat din material in, fundita dragalasa cu buline, dantela, floricele realizate manual si un ursulet vesel asortat cu lumanarea.Dimensiunile: 65 cm inaltime   ☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare. 
Inchide

Lumanare botez funda roz LB019

149.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru petrecerea de botez.Lumanare de botez imbracata in tul alb, accesorizata cu funde roz, snururi albe si roz, nasturei asortati si un  ursulet delicat rozDimensiuni: 85 cm inaltime☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare.
Inchide

Lumanare botez suzete bleu LB017

199.00 lei
☆ DESCRIERE ☆Lumanare botez special creata pentru petrecerea de botez.Lumanare de botez imbracata in tul alb, accesorizata cu funde albe si bleu, suzete bleu si ursuleti ivoire.Dimensiuni: 85 cm inaltime☆ TIMP DE REALIZARE ☆Produsele sunt realizate manual si necesita timp. Acordam o atentie deosebita detaliilor asa ca nu prea putem sa ne grabim.Termenul mediu de realizare al lumanarilor este de 2 – 4 zile lucratoare.