TERMENI SI CONDITII DE COLABORARE

I. PLASAREA COMENZII

 1. Majoritatea produselor se expediaza in termen de 2-3 zile, in functie de disponibilitatea lor in momentul plasarii comenzii, exceptand Trusourile Premium, De Lux  si Tavitele Mot ( 4-5 zile).
 2. Comanda pentru produsele lucrate manual se plaseaza cu minim 5 zile inainte de data evenimentului, livrarea urmand sa se faca in termen de aproximativ 5 zile din momentul in care ati facut dovada platii avansului.
 3. In cazul in care aveti o urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic sau whatsapp la nr de tel: 0775 253 553
 4. Pentru comenzile cu livrare in afara tarii, ele trebuie achitate integral cu cardul online sau prin transfer bancar, in baza unei facturi emise de S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL . Livrarea se face prin DHL sau Fan Curier, comenzile ajungand la clienti in termen de 4-7 zile de la expediere.

 

Pentru anumite produse care se lucreaza manual si pe comanda, este nevoie sa achitati in avans suma de:

 • 300 lei in cazul comenzilor de peste 500 lei
 • 200 lei in cazul comenzilor intre 300-500 lei

 

In contul:

SC BOTEZZ.RO BY VNC SRL
C.U.I.: 44768389
J 30/831/2021

Adresa: Str. Nicolae Golescu, Nr.18, Satu Mare

Cont RON: RO 45 BTRLRONCRT 0CE4776901  / Banca Transilvania

Cont EURO: RO 89 BTRLEURCRT 0CE4776901 / Banca Transilvania

Codul SWIFT/ BIC al Bancii Transilvania este BTRLRO22

Codul SWIFT/ BIC al Bancii Transilvania – Sucursala Italia este BTRLITR1

 1. Avansul reprezinta suma materialelor folosite si a obiectelor personalizate prin broderie, serigrafie si alte metode de prelucrare, Restul de plata se va efectua la curier in sistem ramburs.
 2. Dupa achitarea avansului, clientul poate renunta sau aduce modificari la comanda in maxim 48 h, anuntand in scris pe mail, facebook sau sms intentia. Ulterior produsele se personalizeaza si avansul nu va mai putea fi restituit. Obiectele personalizate la cererea expres a cumparatorului vor fi expediate catre adresa mentionata de catre acesta la plasarea comenzii.
 3. Eventualele reclamatii (broderie gresita, masura necorespunzatoare, etc) se anunta in maxim 24h de la primirea coletului, pentru a avea timp de refacere si reexpediere.

II. CONFIRMAREA COMENZII

 1. Documentul eliberat de catre site se emite automat de sistem in urma plasarii unei comenzi, insa acesta nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. 
 2. Comanda plasata online de catre cumparator, va fi considerata valida numai dupa verificarea si emiterea documentului fiscal de catre vanzator (BotezZ.ro – S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL).
 3. Validarea comenzii de catre vanzator se face doar daca:
  a. datele de cumparator sunt complete si corecte;
  b. produsele din comanda cumparatorului sunt disponibile si conforme;
  c. nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi/cantitati/informatii gresite (ex.: valoare a pretului zero/pretul derizoriu/Lei) conform legii 287/2009, art.1665, pct2, Cod Civil

III. EXPEDIERE SI TRANSPORT

 1. Taxele de curier pentru livrare sunt suportate de catre client.
 2. Riscul de pierdere sau distrugere este transferat cumparatorului in clipa in care acesta insarcineaza un anumit transportator sa intre in posesia bunurilor. Transportul produselor il efectuam prin firma de curierat rapid Fan Curier, firma cu care avem contract de colaborare. In cazul in care doriti ca transportul sa il facem printr-o alta companie aleasa de dumneavoastra va rugam sa ne mentionati in momentul plasarii comenzii.
 3. Firma S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL ( BotezZ.ro), nu isi asuma intarzierile, pierderile sau deteriorarile marfurilor livrate.
 4. In cazul livrarilor dincolo de granitele Romaniei, transportul este realizat prin firma de curierat rapid DHL EXPRESS, Fan Curier sau DPD. Pentru aceste situatii valoarea totala a comenzii trebuie achitata pana in momentul in care coletul paraseste atelierul BotezZ.ro, deoarece pentru transport international nu exista sistem de RAMBURS.
  Plata poate fi facuta in mai multe feluri, spre exemplu:
  – Plata AVANSULUI in momentul plasarii comenzii + diferenta RESTANTA pana in momentul livrarii
  – Plata INTEGRALA in momentul plasarii comenzii (contravaloarea unei facturi eliberate de S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL

IV. CONDITII DE RETUR

 1. Obiectele, incaltamintea, costumatiile personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice si nu pot fi revandute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c). Costul de 39 Ron/personalizare consta in brodarea numelui si a datei sau mesaj pe un produs).
 2. Produsele nepersonalizate se pot returna in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar daca sunt in ambalajele originale si intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugam sa completati formularul de retragere pus la dispozitie pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).
 3. In cazul in care motivele de retur se datoreaza furnizorului (BotezZ.ro), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de catre BotezZ.ro, urmand a se rambursa doar contravaloarea marfurilor achitate in termen de 14 zile de la primirea coletului, conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleasi modalitati de plata conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se ramburseaza contravaloarea transportului).
 4. Nu se accepta returul produselor DUPA data evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o in formularul de comanda, deoarece orice produs se considera „SERVICIU” si, odata savarsit evenimentul, se deduce ca si-a indeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.

 

IN ATENTIA CONSUMATORULUI

Deoarece lucrul manual sta la baza majoritatii produselor noastre, iar furnizorii nu pot garanta permanent un stoc continuu de materie prima, ne rezervam dreptul de a adapta prin materiale, accesorii, jucarii si elemente de grafica diferite atunci cand situatia o cere, respectand totodata tematica dorita de catre client.

Culorile produselor prezentate pe site, pot varia in functie de setarile monitorului dvs. si calibrarea acestuia.

Forma si marimea sticlutei de mir , a cutiutei de suvita, periei si oglinzii ( rotunda, patrata, dreptunghiulara….), variaza in functie de stocul disponibil de la furnizori.

Grafica tematicilor poate suporta mici diferente, pastrandu-se totodata tematica initiala. Totusi acestea vor respecta in totalitate reprezentarea tematica grafica a produsului ales.

Orice modificare MAJORA va fi anuntata de catre departamentul creatie pe parcursul executiei lucrarii, exceptie facand diferentele de nuanta, de textura, de material ori brand tert folosit.

Produsele care apar in categoria „Reduceri”, si au pretul de vanzare cu discount aplicat, sunt de obicei produse scoase din colectiile actuale, produse cu stoc limitat, asadar nu pot fi realizate pe comanda la pretul redus, ori produse cu mici defecte sau care pot avea lipsa dintre accesorii. In cazul unor defecte majore, ireparabile, clientul va fi informat in prealabil.

Plasarea comenzii fără o cerere scrisă din partea clientului reprezintă acordul ca pozele produselor personalizate, ce fac obiectul comenzii, să poată fi folosite ca si material publicitar-virtual în vederea promovării ulterioare.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al www.BotezZ.ro. (S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL)

In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, fotografii,logo-uri, sunt proprietatea www.BotezZ.ro sau sunt licentiate de www.BotezZ.ro pentru a fi folosite.

 

Cu drag,
Echipa BotezZ.ro