Termeni șo condiții de colaborare

I. PLASAREA COMENZII

1. Majoritatea produselor se expediază în termen de 2-5 zile, în funcție de disponibilitatea lor în momentul plasării comenzii.

2. Comandă pentru produsele lucrate manual se plasează cu minim 10 zile înainte de dată evenimentului, livrarea urmând să se facă în termen de aproximativ 3-5 zile din momentul în care s-a făcut dovadă plății.

3. În cazul în care aveți o urgență, va rugăm să ne contactați telefonic sau whatsapp la nr de tel: 0775 253 553

4. Pentru comenzile cu livrare în afară țării, ele trebuie achitate integral cu cardul online sau prin transfer bancar, în baza unei facturi emise de S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL . Livrarea se face prin DHL sau Fan Curier, comenzile ajungând la clienți în termen de 4-7 zile de la expediere.

 

SC BOTEZZ.RO BY VNC SRL
C.U.I.: 44768389
J 30/831/2021

Adresa: Str. Nicolae Golescu, Nr.18, Satu Mare

Cont RON: RO 45 BTRLRONCRT 0CE4776901 / Banca Transilvania

Cont EURO: RO 89 BTRLEURCRT 0CE4776901 / Banca Transilvania

Codul SWIFT/ BIC al Băncii Transilvania este BTRLRO22

Codul SWIFT/ BIC al Băncii Transilvania – Sucursala Italia este BTRLITR1

5.Obiectele personalizate la cererea expres a cumpărătorului vor fi expediate către adresa menționată de către acesta la plasarea comenzii.

6. Eventualele reclamații (broderie greșită, măsură necorespunzătoare, etc) se anunță în maxim 24h de la primirea coletului, pentru a avea timp de refacere și de expediere.

II. CONFIRMAREA COMENZII

1. Documentul eliberat de către site se emite automat de sistem în urmă plasării unei comenzi, însă acesta nu creează obligații contractuale și nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc.

2. Comanda plasată online de către cumpărător, va fi considerată valida numai după verificarea și emiterea documentului fiscal de către vânzător (BotezZ.ro – S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL).

3. Validarea comenzii de către vânzător se face doar dacă:
a. datele de cumpărător sunt complete și corecte;
b. produsele din comandă cumpărătorului sunt disponibile și conforme;
c. nu există erori în sistem care ar putea genera prețuri/cantități/informații greșite (ex.: valoare a prețului zero/prețul derizoriu/Lei) conform legii 287/2009, art.1665, pct2, Cod Civil

III. EXPEDIERE ȘI TRANSPORT

1. Taxele de curier pentru livrare sunt suportate de către client.

2. Riscul de pierdere sau distrugere este transferat cumpărătorului în clipă în care acesta însărcinează un anumit transportator să între în posesia bunurilor. Transportul produselor îl efectuăm prin firma de curierat rapid Fan Curier, firma cu care avem contract de colaborare. În cazul în care doriți că transportul să îl facem printr-o altă companie aleasă de dumneavoastră va rugăm să ne menționați în momentul plasării comenzii.

3. Firma S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL ( BotezZ.ro), nu își asumă întârzierile, pierderile sau deteriorările mărfurilor livrate.

4. În cazul livrărilor dincolo de granițele României, transportul este realizat prin firma de curierat rapid DHL EXPRESS, Fan Curier sau DPD. Pentru aceste situații valoarea totală a comenzii trebuie achitată până în momentul în care coletul părăsește atelierul Botezz.ro, deoarece pentru transport internațional nu există sistem de RAMBURS.
Plata poate fi făcută în mai multe feluri, spre exemplu:
- Plata AVANSULUI în momentul plasării comenzii + diferența RESTANTĂ până în momentul livrării
- Plata INTEGRALĂ în momentul plasării comenzii (contravaloarea unei facturi eliberate de S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL

IV. CONDIȚII DE RETUR

1. Obiectele, încălțămintea, costumațiile personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice și nu pot fi revândute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c). Costul de 39 Ron/personalizare constă în brodarea numelui și a datei sau mesaj pe un produs).

2. Produsele nepersonalizate se pot returna în termen de 14 zile de la intrarea în posesie fizică, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar dacă sunt în ambalajele originale și intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugăm să completați formularul de retragere pus la dispoziție pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de către cumpărător ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).

3. În cazul în care motivele de retur se datorează furnizorului (BotezZ.ro), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de către BotezZ.ro, urmând a se rambursa doar contravaloarea mărfurilor achitate în termen de 14 zile de la primirea coletului, conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleași modalități de plata conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se rambursează contravaloarea transportului).

4. Nu se acceptă returul produselor DUPĂ dată evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o în formularul de comandă, deoarece orice produs se consideră „SERVICIU” și, odată săvârșit evenimentul, se deduce că și-a îndeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.

ÎN ATENȚIA CONSUMATORULUI

Deoarece lucrul manual stă la baza majorității produselor noastre, iar furnizorii nu pot garanta permanent un stoc continuu de materie prima, ne rezervăm dreptul de a adapta prin materiale, accesorii, jucării și elemente de grafică diferite atunci când situația o cere, respectând totodată tematică dorită de către client.

Culorile produselor prezentate pe site, pot varia în funcție de setările monitorului dvs. și calibrarea acestuia.

Formă și mărimea sticlutei de mir , a cutiuței de șuviță, periei și oglinzii ( rotundă, pătrată, dreptunghiulară….), variază în funcție de stocul disponibil de la furnizori.

Grafică tematicilor poate suportă mici diferențe, păstrându-se totodată tematică inițială. Totuși acestea vor respectă în totalitate reprezentarea tematică grafică a produsului ales.

Orice modificare MAJORĂ va fi anunțată de către departamentul creație pe parcursul execuției lucrării, excepție făcând diferențele de nuanță, de textura, de material ori brand terț folosit.

Produsele care apar în categoria „Reduceri”, și au prețul de vânzare cu discount aplicat, sunt de obicei produse scoase din colecțiile actuale, produse cu stoc limitat, așadar nu pot fi realizate pe comandă la prețul redus, ori produse cu mici defecte sau care pot avea lipsa dintre accesorii. În cazul unor defecte majore, ireparabile, clientul va fi informat în prealabil.

Plasarea comenzii fără o cerere scrisă din partea clientului reprezintă acordul că pozele produselor personalizate, ce fac obiectul comenzii, să poată fi folosite că și material publicitar-virtual în vederea promovării ulterioare.

Conținutul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al www.BotezZ.ro. (S.C BOTEZZ.RO BY VNC SRL)

În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii,logo-uri, sunt proprietatea www.Botezz.ro sau sunt licențiate de www.Botezz.ro pentru a fi folosite.

Cu drag,
Echipa Botezz.ro