TERMENI SI CONDITII DE COLABORARE

I. PLASAREA COMENZII

 1. Comanda pentru produsele lucrate manual se plaseaza cu minim 14 zile inainte de data evenimentului, livrarea urmand sa se faca in termen de aproximativ 2-3 saptamani din momentul in care ati facut dovada platii avansului.

 

Pentru a incepe sa lucram la comanda dumnevoastra este nevoie sa achitati in avans suma de:

 • 250 lei in cazul comenzilor de peste 500 lei
 • 150 lei in cazul comenzilor intre 200-500 lei
 • 50 lei in cazul comenzilor de pana la 200 lei

 

In contul:

SC VNC KIDS 2017 SRL
C.U.I.: 36989486
J 30/71/2017

Cont RON: RO 51 BTRLRONCRT 0382871901 / Banca Transilvania

 

 1. Avansul reprezinta suma materialelor folosite si a obiectelor personalizate prin broderie, serigrafie si alte metode de prelucrare, Restul de plata se va efectua la curier in sistem ramburs.
 2. Dupa achitarea avansului, clientul poate renunta sau aduce modificari la comanda in maxim 48 h, anuntand in scris pe mail, facebook sau sms intentia. Ulterior produsele se personalizeaza si avansul nu va mai putea fi restituit. Obiectele personalizate la cererea expres a cumparatorului vor fi expediate catre adresa mentionata de catre acesta la plasarea comenzii.
 3. Eventualele reclamatii (broderie gresita, masura necorespunzatoare, etc) se anunta in maxim 24h de la primirea coletului, pentru a avea timp de refacere si reexpediere.

II. CONFIRMAREA COMENZII

 1. Confirmarea de inregistrarea comenzii primite de catre cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
 2. Comanda plasata on-line de catre cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre vanzator (BotezZ.ro) si va fi urmata de o factura proforma.
 3. Validarea comenzii de catre vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre cumparator prin trimiterea unei proforme si dupa primirea dovezii avansului de la comparator.
 4. Validarea comenzii de catre vanzator se face doar daca:
  datele de cumparator sunt complete si corecte;
  b. produsele din comanda cumparatorului sunt disponibile;
  c. nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi/cantitati/informatii gresite (ex.: valoare a pretului zero/pretul derizoriu/Lei) conform legii 287/2009, art.1665, pct2, Cod Civil

III. EXPEDIERE SI TRANSPORT

 1. Taxele de curier pentru livrare sunt suportate de catre client.
 2. Riscul de pierdere sau distrugere este transferat cumparatorului in clipa in care acesta insarcineaza un anumit transportator sa intre in posesia bunurilor. Transportul produselor il efectuam prin firma de curierat rapid Fan Curier, firma cu care avem contract de colaborare. In cazul in care doriti ca transportul sa il facem printr-o alta companie aleasa de dumneavoastra va rugam sa ne mentionati in momentul plasarii comenzii.
 3. Firma S.C VNC KIDS 2017 SRL ( BotezZ.ro), nu isi asuma intarzierile, pierderile sau deteriorarile marfurilor livrate.

IV. CONDITII DE RETUR

 1. Obiectele, incaltamintea, costumatiile personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice si nu pot fi revandute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c).
 2. Produsele nepersonalizate se pot returna in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar daca sunt in ambalajele originale si intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugam sa completati formularul de retragere pus la dispozitie pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).
 3. In cazul in care motivele de retur se datoreaza furnizorului (BotezZ.ro), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de catre BotezZ.ro, urmand a se rambursa doar contravaloarea marfurilor achitate in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleasi modalitati de plata conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se ramburseaza contravaloarea transportului).

 

IN ATENTIA CONSUMATORULUI

Deoarece lucram personalizat, ne rezervam dreptul de a modifica accesoriile, materialele, jucariile, pastrand, in acelasi timp, tematica initiala.     Orice modificare va fi anuntata de catre departamentul creatie pe parcursul executiei lucrarii. Trusourile si lumanarile se lucreaza manual in atelierul BotezZ.ro, lucrul manual facand imposibila reproducerea unui model 100% identic.

Plasarea comenzii fără o cerere scrisă din partea clientului reprezintă acordul ca pozele produselor personalizate, ce fac obiectul comenzii, să poată fi folosite drept material publicitar în vederea promovării ulterioare. 

 

 

Cu drag,
Echipa BotezZ.ro