lumanare-botez-ursulet-panda
Inchide

Lumanare Botez Panda

239 lei
Lumanare  imbracata in material, personalizata cu ursuletul pandaDaca o doriti pe alta culoare, in sectiunea "Mentiuni" , specificati culoarea dorita.La cerere, se poate face un trusou un tematica lumanarii.Termen de livrare: 3-5 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.
lumanare-botez-minnie
Inchide

Lumanare Botez Minnie

239 lei
Lumanare  imbracata in material, personalizata cu minnieDaca o doriti pe alta culoare, in sectiunea "Mentiuni" , specificati culoarea dorita.La cerere, se poate face un trusou un tematica lumanarii.Termen de livrare: 3-5 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.
lumanare-botez-baiat-mickey
Inchide

Lumanare Botez Mickey

239 lei
Lumanare  imbracata in material, personalizata cu mickeyDaca o doriti pe alta culoare, in sectiunea "Mentiuni" , specificati culoarea dorita.La cerere, se poate face un trusou un tematica lumanarii.Termen de livrare: 3-5 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.
lumanare-botez-personalizata-lebada
Inchide

Lumanare Botez Lebada Roz

239 lei
Lumanare  imbracata in catifea, personalizata cu lebadaDaca o doriti pe alta culoare, in sectiunea "Mentiuni" , specificati culoarea dorita.La cerere, se poate face un trusou un tematica lumanarii.Termen de livrare: 3-5 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.
lumanare-botez-koala-verde
Inchide

Lumanare Botez Koala

239 lei
Lumanare  imbracata in catifea, personalizata cu koalaDaca o doriti pe alta culoare, in sectiunea "Mentiuni" , specificati culoarea dorita.La cerere, se poate face un trusou un tematica lumanarii.Termen de livrare: 3-5 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.
pompa-san-philips-avent
Inchide

Pompa San Philips AVENT SCF330/20

169 lei
Pompa San Philips AVENT SCF330/20 include:- Corpul pompei pentru san cu maner: 1 buc; - Perna de dimensiuni standard: 1 buc; - Biberon natural de 4 oz: 1 buc; - Tetina extra-moale pentru nou-nascut: 1 buc.; - Disc de sigilare pentru depozitarea laptelui: 1 buc.; - Pachete esantion cu tampoane pentru san: 2 (2 tampoane de zi si 2 tampoane de noapte) buc.
sterilizator-philips-avent
Inchide

Sterilizator Philips AVENT SCF282/22

145 lei
Sterilizator pentru microunde Philips-AVENT SCF282/22 - este o alegere perfecta pentru sterilizarea rapida si eficienta, acasa sau in deplasare
suzete-philips-avent-18-luni
Inchide

Set Suzete Philips AVENT SCF349/11

34 lei
Set Suzete Philips - AVENT Ultra Air SCF349/11, 18 luni+, 2 bucati, Dinozaur - Koala
suzeta-philips-avent
Inchide

Set Suzete Philips AVENT Ultra Air

37 lei
Set Suzete Ultra Air Philips-Avent SCF244/00, 0-6 luni, 2 buc, Bleu
biberon-philips-avent
Inchide

Biberon Clasic Philips Avent SCF816/17

39 lei
Biberonul anti-colici este conceput pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul, reducand totodata la minimum intreruperile in timpul hranirii.Cu supapa anti-colici integrata, aerul nu este lasat sa patrunda in burtica bebelusului.
trusou-botez-unicat-printesa-sofia-mov
Inchide

Trusou Botez Queen Sofia

439 lei
Trusoul de botez contine:
 • Cutie lucrata manual personalizata cu personajul printesa Sofia
 • Prosop bebe personalizat cu numele prin broderie;
 • Panza de mir personalizata cu numele prin broderie;
 • Fasa personalizata cu numele prin broderie;
 • Sapun handmade personalizat;
 • Prosop preot
 • Sticluta de mir
 • Cutiuta pentru suvita personalizata cu numele bebelusului si data evenimentului.
La cerere, se poate realiza si pe alte tematiciTermen  de livrare: 5-10 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.
trusou-botez-unicat-personalizat-jungla
Inchide

Trusou Botez Happy Jungle

439 lei
Trusoul de botez contine:
 • Cutie lucrata manual personalizata cu personaje animate
 • Prosop bebe personalizat cu numele prin broderie;
 • Panza de mir personalizata cu numele prin broderie;
 • Fasa personalizata cu numele prin broderie;
 • Sapun handmade personalizat;
 • Prosop preot
 • Sticluta de mir
 • Cutiuta pentru suvita personalizata cu numele bebelusului si data evenimentului.
La cerere, se poate realiza si pe alte tematici!Termen  de livrare: 5-10 zile!* Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, produsul poate suferi mici diferente, fiind un model realizat manual.